KELAS CUPCAKE & DECO
Modul:
1. Cara membuat vanila kek & coklat kek
2. Teknik hias:
a) Buttercream
b) Jellycream
c) Ganache
d) Cara buat royal aising
KELAS FONDANT:
1. Penghasilan fondant
2. Cara apply fondant pada kek
3. Ganache
4. Sugar syrup
5. Cara membuat sugar paste -utk buat bunga, daun, dll.
Bengkel akan diadakan :
PADA : AHAD 27HB JUN 2010
MASA : 9am – 4.30pm
TEMPAT : BENGKEL MASAKAN SEKOLAH MENENGAH JALAN REKO
KAJANG
YURAN : KELAS CUPCAKE N DECO – RM 70 SHJ (ASAL RM100)
KELAS FONDANT – RM 80 SHJ (ASAL RM150)
DEPOSIT : RM 50 SHJ KE A/C MAYBANK : 1622 6336 2417
NURULAZWA MOHD RUSLI SEBELUM KHAMIS, 24HB JUN
TERHAD UNTUK 20 PESERTA SAHAJA (NO WALK IN)
HUBUNGI : PUAN AZWA – 019 3689396
PUAN WATIE – 013 2316296
No comments:
Post a Comment