Thursday, April 15, 2010

JEMPUTAN KE BENGKEL FROZEN FOOD






BENGKEL SEHARI TERBUKA KEPADA PENGUSAHA DAN BAKAL PENGUSAHA FROZEN FOOD,SURI RUMAH,DAN SESIAPA YANG BERMINAT MENYERTAI..MAKLUMAT BENGKEL ADALAH SEPERTI BERIKUT..


Senarai kursus Frozen food untuk pakej 1, 2 dan 3


Modul:

1. Pengenalan sejukbeku
2. Teknik sejukbeku
3. Handling n processing
4. Packaging
5. Shelf life of the products
6. Line of production

Sessi 1,
1. Donut
2. Creampuff
3. Frozen Chocolate moist cake (BARU)

Sessi 2
1. Karipap
2. Samosa
3. Sardin Rolls

Sessi 3
1. Frozen Kuih Bakar/Kuih Kemboja (BARU)
2. Pizza
3. Cucur Badak


BENGKEL AKAN DIADAKAN PADA:

TARIKH : 24HB @ 25hb APRIL 2010

MASA : 9.30 PG - 4.30 PTG

TEMPAT : BENGKEL MASAKAN SEK.MEN. JALAN REKO,KAJANG( sila rujuk map yg telah disediakan)

YURAN : RM60 UNTUK 1 SESSI , DISKAUN ISTIMEWA RM120 SAHAJA UNTUK PAKEJ PENUH 3 SESSI

DEPOSIT: RM50 SAHAJA


Pn. Azwa - 019 368 9396 (puanazzwa@gmail.com)
Pn. Watie - 013 231 6296 (puanwatie@gmail.com)

BOOKING TEMPAT - TEMPAT ADALAH TERHAD
SEBELUM 22HB APRIL 2010


MAYBANK : 1622 6336 2417

NURULAZWA MOHD RUSLI

Sila sms ke 019-368 9396 sekiranya pembayaran telah di buat nyatakan MASA * TARIKH * pembayaran anda,
sertakan juga NAMA PENUH / NO IC / UNTUK SIJIL PENYERTAAN.

2 comments:

  1. Jangan lepaskan peluang menyertai bengkel aneka roti , cupcake n deko hanya rm70, juga akan datang kelas homemade chocolate yang hanya rm100 bkn 4 peserta tapi kami memerlukan 15org peserta pastinya menarik dan termurrahh di pasaran..

    ReplyDelete
  2. kami akan update maklumat setiap bengkel yang akan diadakan dari masa ke semasa..so keep in touch ya..!

    ReplyDelete